کتابخانه مرکزآموزشی درمانی طالقانی
تاریخچه کتابخانه:
بناي ساختمان قديمي مركز طالقانی درسال 1346 درمنتهي اليه شمال غربي شهر جهت كاربري مهمانسراي جهانگردي احداث شده است . در سال 1359 به عنوان بيمارستان جراحيهاي عمومي تغيير كاربري يافته و فعاليتهاي درماني دراين مكان آغاز گرديد . در سال 1362 به مركز تك تخصصي زنان و زايمان با ظرفيت 105 تختخواب تحت نظارت بهداري وقت تبديل گرديد و ازسال 1373 به عنوان مركز آموزشي ودرماني تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي تبريز علاوه برفعاليتهاي درماني به فعاليتهاي آموزش پزشكي و پيراپزشكي پرداخته است. از سال 1384 جهت بكارگيري بهينه از منابع انساني و مالي ، بنا به اقتضاي سياست مديريت ارشد دانشگاه علاوه بر فعاليتهاي تخصصي زنان مامايي به مرکز جنرال تبدیل گردید.
هدف ومأموریت وچشم اندازکتابخانه
هدف وماموریت وچشم اندازکتابخانه :
کتابخانه مرکز آموزشی و درمانی طالقانی با هدف تامین منابع و اطلاعات مورد نیاز دانشجویان وهیأت علمی و فضایی جهت مطالعه ایجاد شده است اهداف کلی این مجموعه عبارت است از:
الف-گردآوری و سازماندهی مجموعه ای متعادل و مناسب از منابع تخصصی مورد نیاز اساتید و دانشجویان و پرسنل مرکز
ب- سازماندهی موثر مجموعه به منظور افزایش میزان دسترسی به آن
خرید منابع علمی:
خرید منابع علمی از طریق اعلام نظر و درخواست گروههای تخصصی مرکز بر اساس بودجه اختصاص یافته و نیازها و اولویت ها توسط مسئول کتابخانه تهیه می گردد.
- سیستم کتابخانه :
کتابخانه به صورت سیستم باز اداره می شود و امکان دسترسی آزاد به قفسه های کتاب وجود دارد.
-سازماندهی:
سازماندهی مواد کتابخانه به روش طبقه بندی ( NLM ) می باشد.
_ جامعه استفاده کننده:
علاوه بر رزیدنتها و اساتید زنان , کلیه اساتید , دانشجویان وکادر دانشگاه علوم پزشکی تبریز می توانند با ارائه کارت شناسایی معتبراز منابع کتابخانه بهره مند گردند.
بعلت محدود بودن ظرفیت سالن مطالعه , فقط رزیدنتهای زنان و اکسترن و انترنهایی که بخش زنان را میگذرانند مجاز به استفاده از سالن مطالعه می باشند.
98/05/03
دستور-العمل-عمرانی-ایمنی-در-مقابل-حوادث-غیرمترقبه